Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Знакова рокада в Пловдив-град са решили да предприемат

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Знакова рокада в Пловдив-град са решили да предприемат
Коментари Харесай

ВИДЕО Мария Капон повежда листата на ИБГНИ в Пловдив, Хаджигенов - лидерската битка в София

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Знакова рокада в Пловдив-град са решили да подхващат от коалиция " Изправи се България Ние идваме " за вота на 14 ноември. Преди малко групировката е записала листи те си, а усещане прави, че Мария Капон повежда хорото в родния си град. Под тепетата бизнесдамата и държавник е известна с това, че с каквото се захване - довежда го до сполучлив край. Така че изборът на обединението да й се повери лидерската позиция за идните парламентарни избори е явен знак, че в ИБГНИ залагат на демократичното начало и са подготвени на промени в името на това да служат на ползите на гласоподавателите. 

В миналите два вота тази година лидер на листата в Пловдив бе Николай Хаджигенов , а Капон му беше подгласничка. Сега юристът гласоподава цялостно доверие на Мария, която свърши куп работа, нищо, че 45-ия и 46-ия парламенти имаха къс живот. От обединението са уверени, че този им ход ще се разчете от пловдивчани по верен метод и резултатът им в проценти ще се вдигне. Устатият правист, въпреки всичко, ще участва в листата под тепетата, само че този път той ще е компактно зад Мария Капон. В листата във втория по олемина град личат още имена като Весела Кънчева, Жорж Трак, Константина Стоянова и други

Иначе, Хаджигенов, както повелява достойнството, е лидер на обединението в 25-и МИР в София. там преден конфликт си дават множеството водачи на партиите, които имат късмет да са част от идващото Народно заседание. Самият юрист обясни в детайлности всичко на стената си във Facebook, където пусна лайв.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР